Ανθοστολισμός

-Ο θάνατος είναι το χρυσό κλειδί που ανοίγει το παλάτι της αιωνιότητας. – John Milton

"Με Σεβασμό στον Άνθρωπο"

Ο ανθοστολισμός κάθε τελετής είναι ένα στοιχείο που θα την ξεχωρίσει. Αποτελεί έναν μικρό φόρο τιμής στον εκλιπόντα, δημιουργώντας ταυτόχρονα την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην μεγαλοπρέπεια του μυστηρίου. 

Ανθοστολισμός

Ο στολισμός του ιερού ναού παίζει σημαντικό ρόλο για μια επικήδεια τελετή. Κάθε τελετή είναι μοναδική έτσι και ο στολισμός της. Ο ανθοστολισμός εκτός από την αποφόρτιση της βαριάς ατμόσφαιρας, αποδίδει τις δέουσα τιμή προς τον εκλιπόντα. Ταυτόχρονα τα συλλυπητήρια στεφάνια δίνουν την δυνατότητα σε φίλους και συγγενής να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στην οικογένεια

Το γραφείο μας συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους ανθοδεσίας έτσι ώστε να σας παρέχει πολλές και διαφορετικές επιλογές τόσο στον στολισμό της εκκλησίας ή του σπιτιού όσο και στην δημιουργία πένθιμων ανθο-κατασκευών σύμφωνα με το γούστο και την επιθυμία σας.

Στείλτε λουλούδια

Συμπαρασταθείτε στην οικογένεια του εκλιπόντος & εκφράστε τα συλλυπητήρια σας στους αγαπημένους σας στέλνοντας λουλούδια, στεφάνια κηδείας, συνθέσεις για νεκροταφεία, μπουκέτα για το κοιμητήριο ή την εκκλησία.

Υπηρεσίες

Στο Γραφείο Τελετών Πρωτοπαππά – Λουβιτάκη στο Λουτράκι Κορινθίας  το  υψηλό επίπεδο υπηρεσιών αποτελεί εγγύηση για μια καθ’ όλα ολοκληρωμένη και άρτια επαγγελματική προσέγγιση της διαδικασίας με ανθρώπινο χαρακτήρα. Είμαστε πάντοτε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε γνωριμία με τις υπηρεσίες μας ώστε να παράσχουμε κάθε πληροφορία που σας προβληματίζει. 

Ανθοστολισμός

Μνημόσυνα

Αποτέφρωση

Επαναπατρισμός

Επαναπατρισμός

Επαναπατρισμός

Η αεροπορική μεταφορά και όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες εκτελωνισμού για τον επαναπατρισμό ή την αποστολή σορού είναι μέσα στα πλαίσια των προσφερόμενων υπηρεσιών μας.

Εκταφή

 Η διαδικασία διεκπεραίωσης της εκταφής και της μεταφοράς των οστών σε οστεοφυλάκιο που επιθυμείτε.

Τελετές Πρωτοπαππά Εκταφή