Ταφή

– Ο θάνατος είναι η επιθυμία κάποιων, η ανακούφιση των άλλων και το τέλος όλων. – Martin Luther King 

"Με Σεβασμό στον Άνθρωπο"

Στη δύσκολη στιγμή της ανθρώπινης απώλειας και του πένθους αναλαμβάνουμε με ευαισθησία, επαγγελματισμό και αξιοπρέπεια  επικήδειες τελετές σε όλη την Ελλάδα. Με απόλυτο σεβασμό στον ανθρώπινο πόνο και αμέριστη συμπαράσταση βρισκόμαστε στο πλευρό σας για να προσφέρουμε την στήριξη αλλά και τις υπηρεσίες μας με μια καθ’ όλα ολοκληρωμένη και επαγγελματική τελετή, ικανοποιώντας τις προσδοκίες σας σε απόλυτο βαθμό

Θρησκευτική Τελετή

Για μας , η Τελετή της κηδείας ενός ανθρώπου δεν αποτελεί απλώς την παροχή μιας υπηρεσίας! Με ιδιαίτερη φροντίδα επιμελούμαστε προσωπικά όλα τα ζητήματα που καλείστε να διαχειριστείτε με την απώλεια του αγαπημένου σας προσώπου σαν να ήταν προσωπική μας υπόθεση.

 Οργανώσουμε την κάθε Τελετή με απόλυτο σεβασμό στις θρησκευτικές πεποιθήσεις, αισθητικές σας επιλογές καθώς και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Με πλήρη γνώση φροντίζουμε με ιδιαίτερη επιμέλεια τον άνθρωπό σας ώστε να αποδοθεί η καλύτερη δυνατή εικόνα του αγαπημένου σας που θα κρατήσετε στο μυαλό σας για πάντα. Παραμένουμε σταθερά δίπλα σας προκειμένου να ανταποκριθούμε σε κάθε ιδιαιτερότητα και απαίτηση που χαρακτηρίζει εσάς και τον άνθρωπο σας.

Χαρακτηριστικό των Ελλήνων μέσα στο διάβα των χρόνων οι τιμές και οι φροντίδες που απέδιδαν στους νεκρούς τους.  Άλλωστε και ετυμολογικά η λέξη “κηδεία” που χρησιμοποιούμε σήμερα έχει τη ρίζα του στην αρχαία ελληνική γλώσσα και προέρχεται από το ρήμα “κήδομαι” που σημαίνει φροντίζω κάποιον με στοργή.  Έτσι κι εμείς φροντίζουμε τους νεκρούς μας με ιδιαίτερη επιμέλεια, ακολουθώντας τις σύγχρονες παραδόσεις μας (κατα τόπους διαφορετικές) αφήνοντας μας την πεποίθηση ότι αποχαιρετήσαμε τον άνθρωπό σας σεβόμενοι τον ίδιο τον άνθρωπο αλλά και τις επιθυμίες του.

Για όσους δεν δύνανται να παρευρεθούν στην τελετή, παρέχεται η δυνατότητα να αποδώσουν της Συλλυπητήριες ευχές τους και  ηλεκτρονικά. Μεριμνούμε, κάθε συλλυπητήριο μήνυμα, να  παραδίδεται σε εσάς προκειμένου να παραμείνει ως ένα κομμάτι ενθύμησης της αγάπης και συμπαράστασης των φίλων σας σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Πολιτική Τελετή

Με την ίδια φροντίδα αναλαμβάνουμε την οργάνωση της Πολιτικής Κηδείας όπου περιλαμβάνει όλες τις διαδικασίες της θρησκευτικής τελετής εκτός φυσικά από την τέλεση της νεκρώσιμης ακολουθίας που γίνεται στους ορθοδόξους. Τόσο η περιποίηση της σορού όσο και η οργάνωση της όλης διαδικασίας συντελούνται με την ιδιαίτερη φροντίδα ώστε να αποδοθεί η τιμή που αξίζει στον άνθρωπό σας.

Ανάλογα με τις υποδομές του κοιμητηρίου που θα πραγματοποιηθεί η ταφή, η Πολιτική Κηδεία μπορεί να λάβει χώρα σε εσωτερικό χώρο (ειδική διαμορφωμένη αίθουσα όπως διατίθεται στο 1ο Κοιμητήριο Αθηνών) ή και σε προαύλιο χώρο του κοιμητηρίου όπου θα είναι κατάλληλα διαμορφωμένος για την περίσταση. Φροντίζουμε να επιμεληθούμε και να στολίσουμε το χώρο ανάλογα με την επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος με άνθη, σκέπαστρο, χαλί, βάθρο κ.α.. Στη συνέχεια, συνήθως εκφωνείται κάποιος επικήδειος λόγος από την οικογένεια ή από φίλους του εκλιπόντος ή ακόμα και εκπροσώπους φορέων. Μετά το πέρας των επικήδειων λόγων, υπάρχει η  δυνατότητα παράθεσης καφέ, αφεψημάτων ή και μικρών γευμάτων στον περιβάλλοντα χώρο σε συνεργασία με εταιρεία catering.

 

Κηδεία κάθε θρησκευτικού δόγματος

Με ειλικρινή σεβασμό στον άνθρωπο αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε τελετές οποιουδήποτε δόγματος ασπάζεται ο θανών.

Πιστεύουμε στο ιδανικό της θρησκευτικής ελευθερίας του ανθρώπου και το υποστηρίζουμε ένθερμα. Είμαστε εδώ για να φροντίσουμε με επιμέλεια κάθε ιδιαιτερότητα και επιθυμία του εκλιπόντος αλλά και της οικογένειάς του. Έτσι, καλούμε στον ανάλογο χώρο των εκάστοτε ιερέα ή τελετάρχη και φροντίζουμε την τελετή με τις θρησκευτικές ιδιαιτερότητες του δόγματος που ασπάζεται ο θανόν. Ακολουθούμε πιστά όλες τις διαδικασίες της Τελετής με την ανάλογη ευλάβεια.

 

Το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουμε αποτελεί εγγύηση για μια καθ’ όλα ολοκληρωμένη και άρτια επαγγελματική προσέγγιση της διαδικασίας με ανθρώπινο χαρακτήρα. Είμαστε πάντοτε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε γνωριμία με τις υπηρεσίες μας ώστε να παράσχουμε κάθε πληροφορία που σας προβληματίζει.  

 

 

Στείλτε λουλούδια

Συμπαρασταθείτε στην οικογένεια του εκλιπόντος & εκφράστε τα συλλυπητήρια σας στους αγαπημένους σας στέλνοντας λουλούδια, στεφάνια κηδείας, συνθέσεις για νεκροταφεία, μπουκέτα για το κοιμητήριο ή την εκκλησία.

Υπηρεσίες

Στο Γραφείο Τελετών Πρωτοπαππά – Λουβιτάκη στο Λουτράκι Κορινθίας  το  υψηλό επίπεδο υπηρεσιών αποτελεί εγγύηση για μια καθ’ όλα ολοκληρωμένη και άρτια επαγγελματική προσέγγιση της διαδικασίας με ανθρώπινο χαρακτήρα. Είμαστε πάντοτε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε γνωριμία με τις υπηρεσίες μας ώστε να παράσχουμε κάθε πληροφορία που σας προβληματίζει. 

Ανθοστολισμός

Μνημόσυνα

Αποτέφρωση

Επαναπατρισμός

Επαναπατρισμός

Επαναπατρισμός

Η αεροπορική μεταφορά και όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες εκτελωνισμού για τον επαναπατρισμό ή την αποστολή σορού είναι μέσα στα πλαίσια των προσφερόμενων υπηρεσιών μας.

Εκταφή

 Η διαδικασία διεκπεραίωσης της εκταφής και της μεταφοράς των οστών σε οστεοφυλάκιο που επιθυμείτε.

Τελετές Πρωτοπαππά Εκταφή