Εκταφή

– Το πρόσωπό σου που κρατώ μες στη ψυχή μου, ο ήχος της φωνής σου που κρατώ μες στο μυαλό μου – Κωνσταντίνος Καβάφης

"Με Σεβασμό στον Άνθρωπο"

Η διαχείριση του διαθέσιμου χώρου κυρίως στα δημόσια νεκροταφεία οδήγησε στην ανάγκη εκταφής του νεκρού μετά την πάροδο κάποιου συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος. Το γραφείο μας μπορεί να σας βοηθήσει με όλες τις γραφειοκρατικές και νομικές ενέργειες που απαιτούνται ώστε να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες της εκταφής και αναλαμβάνει το τυπικό κομμάτι της εκταφής με σεβασμό στην θρησκευτική, πνευματική και πολιτιστική παράδοση μας και πάντα με βάση τα πλαίσια που ορίζει ο νόμος στην χώρα μας.

Στείλτε λουλούδια

Συμπαρασταθείτε στην οικογένεια του εκλιπόντος & εκφράστε τα συλλυπητήρια σας στους αγαπημένους σας στέλνοντας λουλούδια, στεφάνια κηδείας, συνθέσεις για νεκροταφεία, μπουκέτα για το κοιμητήριο ή την εκκλησία.

Υπηρεσίες

Στο Γραφείο Τελετών Πρωτοπαππά – Λουβιτάκη στο Λουτράκι Κορινθίας  το  υψηλό επίπεδο υπηρεσιών αποτελεί εγγύηση για μια καθ’ όλα ολοκληρωμένη και άρτια επαγγελματική προσέγγιση της διαδικασίας με ανθρώπινο χαρακτήρα. Είμαστε πάντοτε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε γνωριμία με τις υπηρεσίες μας ώστε να παράσχουμε κάθε πληροφορία που σας προβληματίζει. 

Ανθοστολισμός

Μνημόσυνα

Αποτέφρωση

Επαναπατρισμός

Επαναπατρισμός

Επαναπατρισμός

Η αεροπορική μεταφορά και όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες εκτελωνισμού για τον επαναπατρισμό ή την αποστολή σορού είναι μέσα στα πλαίσια των προσφερόμενων υπηρεσιών μας.

Εκταφή

 Η διαδικασία διεκπεραίωσης της εκταφής και της μεταφοράς των οστών σε οστεοφυλάκιο που επιθυμείτε.

Τελετές Πρωτοπαππά Εκταφή