Επιμέλεια Μνήματος

– Αν ήταν να με ρωτούσαν ποιος δρόμος πάει στον ουρανό, θα τους απαντούσα : ο πιο δύσκολος – Νίκος Καζαντζάκης

"Με Σεβασμό στον Άνθρωπο"

Με την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου τα μέλη της οικογένειας είναι υπεύθυνα για την επιμέλεια του μνήματος ενώ παράλληλα έχουν να αντιμετωπίσουν την θλίψη. Οι λεπτομέρειες αυτές μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση στους συγγενείς, γι’ αυτό είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να βασιστείτε επάνω μας. 

 

Η "τελευταία κατοικία"

Το μνήμα ή αλλιώς η ‘’τελευταία κατοικία’’ όπως συχνά αναφέρεται, στεγάζει τον ανθρωπο σας στην αιωνιότητα. Είναι σημαντικό να είναι προσεγμένο, όμορφο και να ταιριάζει στο γούστο και στην επιθυμία του εκλιπόντος και της οικογένειας του.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την κατασκευή και συντήρηση των μνημείων, των μνημάτων και των τάφων (ατομικών ή οικογενειακών) βάση των δικών σας προδιαγραφών. Αλλά και τη συντήρηση των μαρμάρων καθώς και την επισκευή τους – αν χρειαστεί- συνεργαζόμενο με επαγγελματίες του χώρου.

Στείλτε λουλούδια

Συμπαρασταθείτε στην οικογένεια του εκλιπόντος & εκφράστε τα συλλυπητήρια σας στους αγαπημένους σας στέλνοντας λουλούδια, στεφάνια κηδείας, συνθέσεις για νεκροταφεία, μπουκέτα για το κοιμητήριο ή την εκκλησία.

Υπηρεσίες

Στο Γραφείο Τελετών Πρωτοπαππά – Λουβιτάκη στο Λουτράκι Κορινθίας  το  υψηλό επίπεδο υπηρεσιών αποτελεί εγγύηση για μια καθ’ όλα ολοκληρωμένη και άρτια επαγγελματική προσέγγιση της διαδικασίας με ανθρώπινο χαρακτήρα. Είμαστε πάντοτε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε γνωριμία με τις υπηρεσίες μας ώστε να παράσχουμε κάθε πληροφορία που σας προβληματίζει. 

Ανθοστολισμός

Μνημόσυνα

Αποτέφρωση

Επαναπατρισμός

Επαναπατρισμός

Επαναπατρισμός

Η αεροπορική μεταφορά και όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες εκτελωνισμού για τον επαναπατρισμό ή την αποστολή σορού είναι μέσα στα πλαίσια των προσφερόμενων υπηρεσιών μας.

Εκταφή

 Η διαδικασία διεκπεραίωσης της εκταφής και της μεταφοράς των οστών σε οστεοφυλάκιο που επιθυμείτε.

Τελετές Πρωτοπαππά Εκταφή