Αποτέφρωση

– Μακριά ή κοντά. Στην γη ή στον ουρανό.‘Ότι αγαπάς βρίσκεται μέσα σου-

"Με Σεβασμό στον Άνθρωπο"

Με πλήρη γνώση και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε την αποτέφρωση του αγαπημένου σας προσώπου ακολουθώντας όλες τις διαδικασίας και ενημερώνοντάς σας για κάθε λεπτομέρεια και επιλογή που διατείθεται, δίχως την παραμικρή ταλαιπωρία για την οικογένειάς σας.  Σεβόμενοι το υψηλό ιδανικό της ελευθερίας του ανθρώπου οργανώνουμε την αποτέφρωση με γνώμονα την επιθυμία της οικογένειάς σας καθώς και του εκλιπόντος.

Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών

Από το Σεπτέμβριο του 2019 η αποτέφρωση πραγματοποιείται στο πρώτο αποτεφρωτήριο της Ελλάδας, λίγο έξω από την Αθήνα, στην περιοχή της Ριτσώνας, όπου υπάρχει διαθέσιμος ειδικός κλίβανος αποτέφρωσης. Βεβαίως υπάρχει και η επιλογή του κρεματορίου στη Σόφια της Βουλγαρίας για όποιον το επιθυμεί. 

Το γραφείο μας αναλαμβάνει με ασφάλεια και συνέπεια, με έμπειρους Έλληνες οδηγούς και πολυτελή αυτοκίνητα όλη την διαδικασία μεταφοράς, αποτέφρωσης, παραλαβή της τεφροδόχου και επιστροφή.

Μόνη προϋπόθεση για την αποτέφρωση της σορού είναι η προγενέστερη δήλωση του αποθανόντα που να αναφέρει την επιθυμία  του για αποτέφρωση  ή  δήλωση των οικείων του θανόντα επιβεβαιώνοντας την επιθυμία του θανόντα για την αποτέφρωση. 

Το Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών στη Ριτσώνα αποτελεί πλέον ένα στολίδι για την Ελλάδα, με πολύ όμορφους χώρους, φιλόξενους ανθρώπους και εξαιρετικές υπηρεσίες! Δίνεται η δυνατότητα πραγματοποίηση Τελετής πριν την αποτέφρωση στην Αίθουσα Αποχαιρετισμού, με ανθοστολισμό του χώρου, μουσική κάλυψη, την εκφώνηση επικήδειων λόγων κ.α. καθώς και την παρουσία Ιερέα για την τέλεση του τρισαγίου.  Ακόμη υπάρχει δυνατότητα παράθεσης καφέ ή και γεύματος στους παρευρισκομένους ύστερα από συνεννόηση. Η μεταφορά της σορού γίνεται μόνο με νεκροφόρο όχημα ώστε να αποδίδεται η πρέπουσα τιμή στον αποθανόντα. Εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να συνοδεύσετε τη σορό μαζί μας, από τον τόπο κατοικίας στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Στο ΚΑΝ υπάρχει πολύ μεγάλο πλήθος τεφροδόχων όπου δύνανται να επιλέξετε όπως και ιδιαίτερα προϊόντα ενθύμησης. 

Με πλήρη γνώση και υπευθυνότητα είμαστε στη διάθεσή σας για την ορθή πληροφόρηση σχετικά με την αποτέφρωση της σορού, απομυθοποιώντας κάθε της πλευράς.

Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, εγγυούμαστε την άρτια διεξαγωγή της αποτέφρωσης του προσφιλούς σας προσώπου και την παράδοση της τέφρας αυτού στα χέρια σας. Υπάρχει η δυνατότητα να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου την διαδιασία της αποτέφρωσης της σορού και χωρίς την παρουσία σας σε περίπτωση που το επιθυμείτε. Παράλληλα, σας ενημερώνουμε για κάθε βήμα που πραγματοποιούμε, απο την ημερομηνία και ώρα αποτέφρωσης, την αφιξή μας στο κρεματόριο εως την παράδοση της Τέφρας αποκλειστικά και μόνο σε εσας, συνοδευόμενη με τα ανάλογα έγγραφα.

Στείλτε λουλούδια

Συμπαρασταθείτε στην οικογένεια του εκλιπόντος & εκφράστε τα συλλυπητήρια σας στους αγαπημένους σας στέλνοντας λουλούδια, στεφάνια κηδείας, συνθέσεις για νεκροταφεία, μπουκέτα για το κοιμητήριο ή την εκκλησία.

Υπηρεσίες

Στο Γραφείο Τελετών Πρωτοπαππά – Λουβιτάκη στο Λουτράκι Κορινθίας  το  υψηλό επίπεδο υπηρεσιών αποτελεί εγγύηση για μια καθ’ όλα ολοκληρωμένη και άρτια επαγγελματική προσέγγιση της διαδικασίας με ανθρώπινο χαρακτήρα. Είμαστε πάντοτε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε γνωριμία με τις υπηρεσίες μας ώστε να παράσχουμε κάθε πληροφορία που σας προβληματίζει. 

Ανθοστολισμός

Μνημόσυνα

Αποτέφρωση

Επαναπατρισμός

Επαναπατρισμός

Επαναπατρισμός

Η αεροπορική μεταφορά και όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες εκτελωνισμού για τον επαναπατρισμό ή την αποστολή σορού είναι μέσα στα πλαίσια των προσφερόμενων υπηρεσιών μας.

Εκταφή

 Η διαδικασία διεκπεραίωσης της εκταφής και της μεταφοράς των οστών σε οστεοφυλάκιο που επιθυμείτε.

Τελετές Πρωτοπαππά Εκταφή